Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2018
27 Mar

Reebrook & köket hade tänkte skulle nischa sig lite mer...

2018-03-27 11:11 av Rebecca Saari
Reebrook & köket hade tänkte skulle nischa sig lite mer...
Att maten måste komma från någonetanns vet vi, men det vi inte kanske vet är hur lång tid det tar att få fram en produkt oavsett om den är vegetabilisk eller animalisk - har du koll?
Tanken bakom detta inlägg, är att jag som är skribenten bakom reebrook & köket vill kunna hjälpa/visa/ ge kunskap och inspiration om just vart maten kommer ifrån och hur man kan odla hemma, trots tidigare erfarenhet. Även att man kan odla från ett fönster, balkong eller på sin tomt/ kolonilott.

För att förståelsen, när vi väl står i affären och med en lätt vindighet plockar på oss produkter, som vi sedan tänker laga mat på. Att vi måste börja tänka på vårt klimathot, så måste vi bli bättre och därav måste vi oxå kunna öka vår medvetenhet.
Ta tex. fredags taco i december, kanske inte är så klokt då varken tomat eller gurka samt sallad är i säsong. Men det finns alternativ, bara vi gör det till en vana.

- Så reebrook & köket kommer fortsätta laga mat och baka, men lägger till lite mer, för detta är något som ligger mig varmt om hjärtat hos mig.


Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket