Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2018
1 Feb

Jisses vad tiden flyger iväg...

2018-02-01 13:56 av Rebecca Saari
Jisses vad tiden flyger iväg...
Redan månad två på det nya året, jag tycker jag snubblar över tiden då den far iväg eller vad säger ni?
För er som inte vet, lever jag med kronisk värk och fibramyoligi samt en massa annat som man bara inte orkar med.
Jag kan ärligt säga att efter vågat mig på fibrorullen igen, har det gjort mitt liv så mycket bättre och jag är glad att jag vågade, har även tagit steget till en ny sjukgymnast, som ha ha faktiskt första dagen gav mig blåmärken, ni skulle sett hans min två dagar senare.
Jag ger mig mer tid, att försöka hitta ett sett som gör att min kropp kan bli så bra att det ska klara av att börja arbeta igen och det känns så positivt.

Sen måste jag bara berätta att jag var på #stellagalan i söndags, en gala av kvinnor för kvinnor som hyllar kvinnor inom mat och dryckes branschen och jag fick följa med på ett bananskal, som jag är ytterst tacksam för.
Fick träffa gamla kollegor och fina bloggar vänner, som tillsammans hejjade fram olika kvinnor från olika nischer idenna branch.

Mitt nästa mål är Malmö 4-5/3 om jag kan hitta en sponsor, som vill att jag kan agera ambassadör för, men naturligtvis för det ag står för inom matindustrin

Snart har bonanzan även för mitt odlande dragit igång, detta kommer jag skriv mer om nästa gång. Måste ha några plantor att visa upp, kan bli lite tråkigt att stirra på en tom kruka fylld med jord. Kan säga att jag även där i stolt, kommer mer om det oxå och kan samman fatta det såhär; kultursorter

Må så gott och mumsa semlor den 13.e, det ska jag
Kategorier:

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket