Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2018-06-03 15:39 av Rebecca Saari
Ett lite längre blogg intervju med mjölnarparet Gunnar och Eleonor
Detta inlägg är lite längre än normalt, för att förklara ett hantverk är det inte så glasklara svar, lägg gärna till då kravmärkt och ekologiskt så förstår du nog varför.

Jag själv bakar med deras mjöl och är jätte glad över att de ville svara på mina frågor och ge mig en guidad tur i kvarnen. ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Kategorier:

2018-03-27 11:11 av Rebecca Saari
Reebrook & köket hade tänkte skulle nischa sig lite mer...
Att maten måste komma från någonetanns vet vi, men det vi inte kanske vet är hur lång tid det tar att få fram en produkt oavsett om den är vegetabilisk eller animalisk - har du koll?
Tanken bakom detta inlägg, är att jag som är skribenten bakom reebrook & köket vill kunna hjälpa/visa/ ge kunskap ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »

2018-02-01 13:56 av Rebecca Saari
Jisses vad tiden flyger iväg...
Redan månad två på det nya året, jag tycker jag snubblar över tiden då den far iväg eller vad säger ni?
För er som inte vet, lever jag med kronisk värk och fibramyoligi samt en massa annat som man bara inte orkar med.
Jag kan ärligt säga att efter vågat mig på fibrorullen igen, har det gjort mitt ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Kategorier:
<<
<
Sida
av
31
>
>>
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket