Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2017
10 Jan
2017-01-10 13:31 av Rebecca Saari
Åh vad jag har kul, samt så svårt det kan vara också på samma gång. Ursäkta spammandet av övningsbilderna, men försöker lära mig tekniken och det digitala, ser något bra eller skit dåligt, så hojta till👋🏻
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2016-11-30 11:56 av Rebecca Saari
Hej och hallå på er! har gått och formulerat på hur jag ska skriva detta men kom på att blir bäst att bara skriva av mig, så nu rinner orden ur mig för jag känner sån glädje och det är många år sedan jag gjorde det, då menar jag över livet, för exakt en månad sedn började jag min arbetsträning, min ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Kategorier:
Nyckelord:

2016-09-26 10:24 av Rebecca Saari
Toscakaka både nöt och glutenfri!
Ja, ni vet att jag gillar att prova nya saker och denna gång har jag "lånat" lite från boken #nyttfikabröd som Jessica Frej och Maria Blohm skrivit, mycket är för att få hjälp med måtten, sen blir man imponerad av de gjort!
Jo, varför nötfri är mycket pga av att i skolorna idag får man inte ha ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Kategorier:
<<
<
Sida
av
4
>
>>
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket