Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2017-09-27 20:04 av Rebecca Saari
Inkokta päron, barndomsminne dessert
Inkokta päron, är för mig ett barndomsminne med lättvispadgrädde och flagad mandel till. Känner ni igen det?
Härom dagen följde jag ett recept som jag gärna delar med mig av.
Ursprunget är från boken Nyskördart, receptet har Stephan Rowe gjort.

Till ca 1L;

1kg päron
1 vaniljstång
1L ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket