Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2017-12-15 16:59 av Rebecca Saari
En tametusan gott tillbehör, blev det
Om jag säger, sjuuukt nedrans gott
så måste ni bara tro mig, bättre än lördagsgodis
Till ca 4portioner(eller en egen jäkla stor)
2st purjolökar
2L vatten
2tsk salt
koka upp vattnet, ansa purjolöken och skär i ca 5cm stora bitar
Koka 10min, skölj kallt och försiktigt pressa ur vattnet, tips ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017-12-06 15:16 av Rebecca Saari
Pepparkaka med twist
Dessa pepparkakor, är ett av mina sk. undantag. Med 75% av köpe pepparkakedeg (från bageri m smör) och ca 150-200gr grov mandelmassa.
Både river jag på grövsta med rivjärnet och sen blandar till en homogen smet, låter vila ca 30min i kylen.
Sätter på ugnen ö/u värme 230 grader, kavlar ut ej för ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017-12-05 08:30 av Rebecca Saari
Nu börjar jul bonaza’n med julstök
Sådär ja, då har bonanza’n med julbakande och julgodis tagit fart.
För mig var det bara en tidsfråga och som jag väntat.
På bilden har jag testat ”Klassisk knäck i oklassisk form” med recept från Sara Rasum- Hultberg bok Kola fudge knäck & bräck.

1dl Farin ( jag tog ljus muscovadosocker)
1dl ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:
<<
<
Sida
av
3
>
>>
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket