Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2017-11-02 18:54 av Rebecca Saari
Alltså pressad potatis
Alltså pressad kokt potatis, är så smart
Är lite som ett lätt potatismos, men är helt fri från mjölkprodukter. Från mig till er om ni skulle hålla middag med någon med allergi, eller är vegetarian/vegan och vill hålla lite fin middags touch är detta från min synpunkt så perfekt som tillbehör till ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017
28 Feb
2017-02-28 13:48 av Rebecca Saari
Keep it Simple
Keep it simple, är en kanon idé när det gäller matlagning kan jag tycka. Att man ska krångla till något brukar tendera i katastrof eller helt förfärligt oätligt enligt min erfarenhet. Jo att använd sig av prefab kan ibland vara ett nödvändigt ont, fast det skär i mitt hjärta. Men med 3 barn som ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017-02-18 10:38 av Rebecca Saari
Många frågar mig, äter ni upp allt bröd du bakar ? svaret på det är faktiskt nej! Jag ger bort, ibland får jag faktiskt pengar för att täcka råvarorna, eller så skivar jag upp och fryser in. Men en annan del av brödet skärs upp fint och rostas torrt och som sedan mixas och blir till ströbröd.
120C ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Kategorier:
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket