Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord

2017
31 Dec
2017-12-31 20:14 av Rebecca Saari
Gott slut & Gott Nytt
Det har vart ett lärorikt år i många aspekter och hoppas att jag kan få användning av dem i 2018. Reflektioner är att jag måste ta bättre hand om mig och min hälsa, än att jag ska hålla andras förväntningar uppe.
Nog om det, i år har vi nog slagit rekord i förrätter till dagens middag med hela ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017-12-15 16:59 av Rebecca Saari
En tametusan gott tillbehör, blev det
Om jag säger, sjuuukt nedrans gott
så måste ni bara tro mig, bättre än lördagsgodis
Till ca 4portioner(eller en egen jäkla stor)
2st purjolökar
2L vatten
2tsk salt
koka upp vattnet, ansa purjolöken och skär i ca 5cm stora bitar
Koka 10min, skölj kallt och försiktigt pressa ur vattnet, tips ...
Läs hela och/eller kommentera artikeln »
Nyckelord:

2017-11-21 19:14 av Rebecca Saari
Fläskkarre som blev helt ok
När man köpt en halv gris, frossar vi lite. Idag fick det bli en Baby-Rays glacad fläskkarré med fluffigt ris ( tipset för riset,är att lägga det i blöt mellan 2-4h och sen skölja,innan det kokas) Till det smörstekta morötter & vitlök och ett peppar smör
Kommentera den här artikeln »
Kategorier:
Nyckelord:
<<
<
Sida
av
7
>
>>
  Prenumerera
Hej! Det är jag som är Rebecca,som försöker skriva på denna blogg kan dock bli lite glapp. Jag är en riktig baknörd och på surdegsbröd, bakar även med jäst och att min egen utmaning är att laga hitte på mat, som jag kallar det.
Kategorier
Nyckelord


 

Text

Copyright 2018 Reebrook & Köket